icon Ingrijire bijuterii si depozitare

Mai mult ca sigur iti iubesti bijuteriile!
Ai unele preferate pe care ai vrea sa pastrazi pentru totdeana, pe care le pretuiesti mai mult ca orice pentru ca sunt amintiri. si pentru ca sunt incarcate cu dragoste si poate cu dor! 

Din pacate (sau din fericire), nimic nu este pentru totdeauna, nici chiar bijuteriile. Asadar, iti ofer cateva tips-uri vis-a-vis de ingrijirea si depozitarea bijuteriilor pentru a le mentine frumusetea cat mai mult timp! 

Easy and Simple! Daca nimic nu este pentru totdeauna, in mod clar nimic nu este imposibil! :)

 Atunci camd decizi sa cureti bijuteria, nu folosi materiale textile abrazive, dure. Alege un material moale, fin, care să nu lase scame. Atunci cand nu o porti, depoziteaza bijuteria intr-o cutiuta care se poate inchide etans, pentru a impiedica patrunderea aerului.  Bijuteriile se pastreaza separat, astfel evitam ca acestea sa se zgarie intre ele. 

Substantele chimice (din produsele de curatenie de exemplu) nu sunt prietenoase cu bijuteriile, asadar: Evita sa porti bijuterii atunci cand desfasori activitati casnice. 

Nici produsele pentru ingrijirea corpului nu sunt "safe" pentru delicatele bijuterii. Rutina de ingrijirea pielii va afecta în timp nivelul de măauire. 

Daca faci sport, lasa bijuteriile in vestiar inainte de a intra in sala. Transpiratia este un alt factor care duce la pierderea stralucirii bijuteriilor. 

Bijuteriile cu pietre mici sau perle sunt foarte sensibile. evita socurile mecanice, cum ar fii: scapatul pe jos sau lovirea de suprafete dure. 

Bijuteriile din argint trec printr-un proces natural, numit oxidare. 
Oxidarea apare ca rezultat al reactiilor chimice care au loc intre argint și pH-ul pielii noastre. Acest proces nu este ireversibil si nu are acelasi impact în toate situatiile – poate fi mai slab sau mai intens in functie de pH-ul fiecaruia. 

Respecta acest reguli si te vei bucura de bijuteriile tale o perioada caaaat mai lunga! 

Te astept si pe site! Alege-ti noua bijuterie din colectia noastra! 
Ne poti urmari si pe Facebook si Instagram!  

Te imbratisez! 
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!