GHID DE MASURI INELE

GHID DE MASURI INELE
Pentru o experienta cat mai placuta a cumparaturilor online, iti punem la dipozitie Ghidul de masuri pentru inele pentru a te ajuta sa iti gasesti marime potrivita pentru tine! 

Poti verifica masura si cu ajutorul unui inel care iti vine bine pe degetul pe care urmeaza sa porti noul inelul: cu ajutorul unei rigle, masaoara cu atententie diametrul interior al inelului si verifica in tabelul de mai jos care este marimea corespondenta.

In situatia in care nu ai un inel pe care sa-l masori, poti folosi o bucata de ata neelastica (sau o fasie de hartie) lunga de aproximativ 8 cm, un pix si o rigla gradata. Ruleaza ata in jurul bazei degetului si masoara circumferinta. Indicat ar fi sa lasi putin spatiu de "joc" astfel incat sa permiti atei sa treaca, in forma rulata, peste cea mai groasa parte a degetului. Marcheaza cu pixul punctul de pe ata unde unul dintre capetele acesteia se suprapune si locul unde se inchide cercul format in jurul degetului. Inlatura ata de pe deget si intindeti-o perfect. Masoar de la capat pana la punctul marcat cu pixul si noteaza dimensiunea acesteia in milimetri.

Corespondenta circumferintei degetului masurata in milimetri cu sistemul de marimi european si american o regasesti in tabelul alaturat! 

Enjoy your online experience!
 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!