Idei de cumparaturi de Paste

Idei de cumparaturi de Paste
Idei de cumparaturi si cadouri de Paste

Pastele este inca una din sarbatorile preferate ale noastre! Ne place sa ne pregatim din timp. Sa ne facem planul legat de programul de curatenie, mancare, inviatati si vizite, dar in mod deosebit ne gandim la cadouri pentru cei dragi. 

Nu ne lungim mult cu aceasta poveste pentru ca sunt sigura ca ti-ai facut deja cateva idei in privinta cadourilor! Si tot la fel de sigura sunt si de faptul ca te-ai gandit ca o coronita decorativa, lucrata manual, pe masa de Paste ar fi unul dintre cadourile ideale. Este pentru toata lumea! Toti musafirii si gazdele se vor bucura de ea! 

Si pentru ca, desigur, doamna casei este cea care a trudit din greu pentru toate aranjametele pe care le vezi, cum ar fi sa o surpinzi cu una din casetele pentru bijuterii din dantela si stofa, locul pefect pentru depozitarea bijuteriilor! 

Nu in ultimul rand, opteaza pentru un cadou personalizat, cum ar fi una dintre  cutiile cu bijuetrie si mesaj persoanlizat. Alege bijuteria, scrie-ne mesajul pe care il doresti si... Voiala! 

Combina recomandarile de mai sus si garantat nu vei da gres in privinta cadoului atunci cand esti invitat la masa de Paste! 

Only good things for you,

Diana from Naadi :) 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!