Bijuteriile stilului tau

Bijuteriile stilului tau
Spuneam intr-o postare anteriora ca sunt sigura ca iti iubesti bijuteriile si, din nou, sunt sigura ca asa este! :) 
Orice femeie adora accesoriile, insa fara indoiala bijuteriile fac parte din acea categorie adorata de femei. Indiferent de model, bijuteriile au rolul de a  infrumueta, de a aduce un strop de eleganta oricarei tinute dar si de a scoate in evidenta trasaturile fiecarei femei.

Bijuteriile din argint au totusi cateva criterii de care ar trebui sa tii cont atunci cand te hotarasti sa le achiztionezi, astfel incat sa se potriveasca stilului tau. 

Daca stilul tau este unul elegant....

....atunci sigur si atitudinea ta este una rafinata, iar cea mai buna alegere este aceea de a purta o bratara fina din argint, cu aspect de aur alb sau un colier un colier elegant cu pietricele. In ceea ce priveste alegerea cerceilor, sunt recomandati cei care se poarta pe lobul urechii, cu tija si surub. 
Alege si bijuteriile in functie de nuantele outfitului tau! Daca ai optat pentru nuante pastelate, se recomanda purtarea colierelor din argint simple si de efect. 

Daca stlul tau este sport...

....atunci nu trebuie sa iti faci griji! Nu te poate impiedica nimic sa porti cele mai frumoase bijuterii! Evita colierele mari sau cerceii supradimensionati si mergi pe varianta modelelor universale, de dimensiuni mici. 

Pentru un stil conservator...

....se recomanda bijuteriile care nu sunt "zgomotoase" si care nu atrag foarte mult atentia. Regula generala de care trebuie sa tii cont: poarta un ceas sau o bratara din argint, la care poti adauga o pereche de cercei  si un colier. Orice bijuterie adaugata in plus, va incarca prea prea mult o tinuta conservatoare, potrivita unui mediu office. 


Alege ce ti se potriveste si povesteste-ne si nou pe pagina de Facebook Bijuterii din argint - Naadi!

Cu drag, 
D. from Naadi

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!